Where it all started

Zo moeder zo dochter. Na zo’n 43 jaar nam dochter Marlieke (37 jaar) de winkel over van haar modieuze moeder Annelies, die op haar beurt trots is op het doorgeven van haar modegenen. Mignon was de eerste naam van deze bijzondere Harense boetiek. Dit Franse woord betekent zoveel als lieflijk, aantrekkelijk of charmant, maar ook lieveling. Verder knipoogt de winkelnaam naar de Franse voorliefde voor mode en haute couture. Marlieke laat zich inspireren door zowel Nederlandse als internationale topmerken en maakt mode vooral draagbaar en tijdloos.

Over MIGNON bij Marlieke

Zowel vaste als nieuwe klanten voelen zich bij Marlieke snel op hun gemak. Niet alleen klanten uit Haren en Groningen laten zich steeds weer verrassen door de ‘prêt-à-porter’ pareltjes en de huiselijke ambiance. Ook modebewuste dames buiten de regio genieten volop van een bezoekje aan de Harense boetiek. Bovendien ziet ze ook steeds meer moeders die hun dochter meenemen voor een fijn momentje samen. Door de oprechte aandacht die Marlieke elke klant geeft, lijkt ze alle tijd van de wereld te hebben. Door haar warme persoonlijkheid en frisse blik, spreekt ze dames van alle leeftijden aan. Natuurlijk kijkt ze
naar wat bij jou als individu past, maar ook bij je levensfase, lifestyle en de gelegenheid uiteraard. Van ‘jonglerende’ moeders die in dezelfde outfit van schoolplein naar (online) vergadering gaan tot dames die gracieus (en actief) van hun oude dag willen genieten.

Unieke stijlen

Marlieke kijkt kritisch naar de kwaliteit van de stoffen, pasvorm en originaliteit. De collecties stelt ze met de grootste zorg samen, waarbij ze bewust kiest voor gerenommeerde merken als Bogner, Luisa Cerano, Raffaello Rossi, FFC en meer. Wat je budget ook is, Marlieke helpt je bij het vinden van een passende stijl. Kopje koffie of thee erbij met wat lekkers van Banketbakkerij Rodenburg. Deze huiselijke boetiek in het hartverwarmende Haren ervaren klanten als een zoete inval. Een plek waar je altijd met een glimlach ontvangen en geholpen wordt.

Bekijk ook onze webshop